Vi er tilstede på naturfagskonferansen med Andøya Mission Control

«La elevene dine gjennomføre et nervepirrende romoppdrag i klasserommet med Andøya Mission Control» er tema på årets naturfagskonferanse. Vi kommer til å være tilstede første dagen og dagen etter gjennomføre et lærerkurs som istandsetter deg som lærer til å gjennomføre et romoppdrag direkte fra klasserommet ditt.

Naturfagskonferansen er en konferanse for alle som underviser i naturfag. Årets naturfagskonferanse i regi av Naturfagssenteret har som tema «Kreativitet og utforskande naturfag». Konferansen er gratis og påmeldingsfristen har de satt til 5. oktober, så her er det bare å melde seg på. Her finner du også litt praktisk informasjon om konferansen.

Et nervepirrende romoppdrag i klasserommet

«La elevene dine gjennomføre et nervepirrende romoppdrag i klasserommet med Andøya Mission Control»

Nasjonalt senter for romrelatert opplæring (NAROM) kommer til å være tilstede begge dagene konferansen pågår. Den første dagen med informasjonsbod og sosialisering. Dagen etter skal vi gjennomføre et lærerkurs som istandsetter deg som lærer til å gjennomføre et nervepirrende romoppdrag direkte fra klasserommet ditt!

Et helt gratis læringsverktøy for deg som lærer

Hvis du ikke har sjansen til å delta på naturfagskonferansen, men har lyst å ta i bruk dette læringsverktøyet helt gratis, kan du melde deg på et nettbasert lærerkurs som neste gang skal gjennomføres i oktober.

Det kreves ikke mye utstyr for å gjennomføre et oppdrag fra klasserommet, noen datamaskiner, god internett-tilgang, webkamera og et par mikrofoner og høyttalere er alt som skal til for å sette opp Andøya Mission Control på skolen din.

Høres dette ut som noe for deg og din klasse? Meld deg på naturfagskonferansen og Andøya Mission Control på naturfagssenterets nettsider. Ta også kontakt med oss og prat om alt mulig mens vi er på konferansen. Vi sees!

Bilde fra naturfagskonferansen 2017

December spacewalk (Foto: ESA/NASA)

Fra lanseringen av Andøya Mission Control 9. juni 2016 på Andenes skole (Foto: Nordland Fylkeskommune)

Mission Commander in action (Foto: NAROM)

The virtual spaceship Aurora sets course for space and the aurora. Andøya below.

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner prøver seg i Romskipet Aurora (Foto: NAROM)