Storslått gjenåpning av Romskipet Aurora i februar 2020

Det hamres og bankes på spreng i Romskipet Aurora for tiden! Vi gleder oss enormt masse til å introdusere dere for helt nye opplevelser, som for eksempel «Reisen til Mars.»

I dette nye oppdraget får dere utforske naboplaneten vår ved hjelp av VR-teknologi. Vi får også en ny etasje med spennende eksperiment og aktiviteter som stimulerer til hjernen din bli fylt med forskerglede.

Alt dette tar tid å få til, og vi sikter oss nå inn på en storslått åpning i januar 2020. Nevnte vi at alle med Gullbilletter får lov å bruke dem ut 2020?

Teamet i Romskipet Aurora gleder seg til å ta i mot dere når vi endelig kan åpne dørene igjen, og takker for at dere er så tålmodige med oss.

Eksklusivt tilbud i sommer!!

PS! I sommer, nærmere bestemt fra 17. juni til 16. august har dere muligheten til å ta med dere venner og slektninger og besøke Andøya Space Center. Har du alltid lurt på hvordan rakettrampa ser ut på nært hold? Eller hvordan de ansatte jobber seg nedover sjekklista i tårnet før en oppskyting? Kom å se selv! Vi besøker alle de viktigste fasilitetene knyttet til en ekte rakettoppskyting. I tillegg får dere selvsagt se den flotte nordlysfilmen vår som en del av pakken.