Sniktitt på audioguider i Spaceship Aurora

I disse dager jobbes det hardt med enda et nytt prosjekt i Spaceship Aurora. Det har lenge vært ønskelig å kunne tilby audioguider til besøkende, og nå blir dette endelig en realitet!

– Med et slikt system på plass vil gjester kunne få detaljert informasjon om elementene i utstillingen, uten å gå i følge med guide eller organiserte grupper, forteller Anneline Laupstad, seksjonsmedarbeider i Spaceship Aurora.

Et fantastisk supplement til gjester

– En kan da nyte utstillingen i eget tempo og på sitt foretrukne språk. Audioguidene kommer nemlig på både norsk, engelsk, tysk, fransk, italiensk og spansk! Dette vil redusere språkbarrieren som kan oppstå når man får besøkende som ikke er så stødig i engelsk, og man kan slik betjene utenlandske gjester på en mye bedre måte. Audioguideløsningen, som er meget intuitiv og enkel å bruke blir et fantastisk supplement til resten av de nye tilbudene i Spaceship Aurora, avslutter Anneline.

Tilbudet vil inngå i inngangsbilletten, og man får tilgang til audioguiding på telefonen. Dersom man trenger det, vil det også være mulig å låne både telefon og headset i resepsjonen, hvor man også får utdelt et kart over de ulike stoppene/punktene i omvisningen.