Jul i Romskipet Aurora!

Romskipet Aurora er et spennende og populært besøks-og læringssenter knyttet til Andøya Space Center. Nå inviteres det også til jul i romskipet!

Fra 1. desember til og med 22. desember er Romskipet Aurora åpent 09.30 – 15.30 alle hverdager. I romjula (27-30. desember) har vi åpent 12.00 – 16.30.

Også i Romskipet Aurora feires det jul, med åpent i romjula. Også i adventstiden har vi hatt det gøy i romskipet med flere firmaer som har lagt starten på julebordet til vår «førjulsmoro i Romskipet».

Konkurranseinstinktet kommer fram i folk vi ellers kjenner som sindige og behersket, og det å vinne sammenlagt i våre tre grener «Oppdrag med Romskipet», «Spaceport Andøya» og «Papirrakett» er noe som etter hvert henger høyt.

Vær en solforsker

Nordlysoppdraget med Romskipet Aurora står sterkt i markedet, spesielt når vi går inn vintersesongen og antallet tilreisende øker drastisk. Opplevelser med både hval og nordlys står på ønskelista, sammen med bare det å «være i et arktisk strøk». Et besøk i romskipet på dagen med en reise halvveis til månen for å forske på solstormer, er en glimrende start på en nordlysopplevelse senere på kvelden.

Reis til Mars

Vi jobber også med ett nytt oppdrag Romskipet Aurora. Hvordan vil det være å reise til Mars? Og hva må til for at Mars skal kunne bli en beboelig planet for oss mennesker? Ennå er ikke alt på plass, men dette blir kjempespennende!

Vi åpner altså dørene til rommet i jula, kom innom!

14991211_515323775328010_1534704302224406023_o

aurora_over_icelandic_lake

Christer Fuglesang i pilotsetet i Romskipet Aurora (Foto: NAROM)

Christer Fuglesang i pilotsetet i Romskipet Aurora (Foto: NAROM)

The virtual spaceship Aurora sets course for space and the aurora. Andøya below.

The virtual spaceship Aurora sets course for space and the aurora. Andøya below.

The Virtual Spaceship Aurora

The Virtual Spaceship Aurora