Hva vil du spørre en astronaut om?

Lærere og lærerstudenter inviteres til videokonferanse med ESA astronaut Tim Peake som er på den internasjonale romstasjonen (ISS).

Lærere og lærerstudenter inviteres til videokonferanse med ESA astronaut Tim Peake som er på den internasjonale romstasjonen (ISS). Videokonferansen avholdes på Norsk Teknisk Museum i Oslo torsdag 14. april.

ESA-astronauten Tim Peake er for tiden på den internasjonale romstasjonen (ISS). På videokonferansen med romstasjonen vil han blant annet svare på spørsmål fra lærere om mulige karrierer innen realfag, teknologi og romfart.

Gratis deltakelse

Kursinformasjonen er ikke tilgjengelig på dette tidspunkt.I forkant av selve videokonferansen kommer blant annet seniorrådgiver Pål Brekke fra Norsk Romsenter for å fortelle om sin egen romkarriere. I tillegg får vi et innslag av Astrorcok hvor Brekke tar oss med på en reise gjennom rockens historie ledsaget av spektakulære filmsnutter om romferder og verdensrommet.

Det er prosjektet «Nordic ESERO» som ledes av NAROM på Andøya Space Center som står bak dette arrangementet i samarbeid med den europeiske romorganisasjonen ESA. Samarbeidspartnere er også Norsk Teknisk Museum, Utdanningsforbundet og Tekna.

Deltakelsen er gratis og det serveres forfriskninger under arrangementet.

Her kan du lese mer om arrangementet og melde deg på.

Frist for påmelding er 8. april.

Merk at det er begrenset antall plasser med fortløpende påmelding.

ESA-astronaut Tim Peake (Foto: ESA)

ESA-astronaut Tim Peake (Foto: ESA)

ESA-astronaut Tim Peake (Foto: ESA)

ESA-astronaut Tim Peake (Foto: ESA)