Deltakerne på European Space Camp var kjempefornøyde

Årets European Space Camp bestod av 27 elever fra Norge og utlandet. Vi tok en rask prat med noen av de og spurte hva de synes om oppholdet så langt.

European Space Camp 2017 har vært pakket med gode forelesninger fra forskjellige områder i rombransjen og elevene har fått bygge modellraketter, vært på omvisning på Andøya Space Center og deltatt på sosiale aktiviterer som teamet bak European Space Camp har arrangert. Det er en hel uke med aktiviteter og arbeid med selve studentraketten.

Veldig fornøyde deltakere

Vi har intervjuet noen av deltakerne på årets European Space Camp om hva liker med oppholdet så langt (Intervjuene ble gjort før selve raketten ble sendt opp).

Students about European Space Camp

We asked a few of the European Space Camp students what they think has been the best part so far (recorded before the rocket launch, which was very successful!) 🙂

Posted by NAROM on 10. august 2017

Oppskyting av raketten

Det var elevene selv som stod for selve rakettkampanjen, i nært samarbeid med ansatte på Andøya Space Center. Raketten fikk navnet «Poyekhali» som oversatt til engelsk betyr «Let’s go!». Elevene bygde sensorene i raketten, monterte raketten på rampen og var stasjonert på forskjellige stasjoner og utførte de rollene som trengs i en rakettkampanje.

European Space Camp 2017 – Rocket launch

Launch of the European Space Camp 2017 student rocket from Andøya Space Center 10. august.

Posted by NAROM on 11. august 2017

Flere bilder finner du på flickr.

Rocket Launch (Foto: NAROM)

Break (Foto: NAROM)