Bygg Andøya Space Center i Minecraft og vinn en drone

Nå har du sjansen til å gjenskape et ekte romsenter i Minecraft. I tillegg kan du bygge det som skal bli Andøya Spaceport – en base for oppskyting av små satellitter fra Norge. Ta skjermbilder eller send inn hele verden du har bygd til oss før 31. oktober og bli med i trekningen om en drone.

Er du eller dine barn hekta på Minecraft? Vi har en i så fall en utfordring til deg/dere: Bygg i Minecraft en kopi av Andøya Space Center, eller rettere sagt hele det området som Andøya Space Center ligger lokalisert i.

Vi har nederst i denne artikkelen lagt inn noen oversiktsbilder fra området som Andøya Space Center ligger i, som heter Oksebåsen på Andøya i Nordland fylke. Dette området har en ikonisk fjellrekke som også har stor geologisk betydning. Du kan bruke Google Street View for å få mer inspirasjon fra gateplan.

Bruk fantasien og ta gjerne med rakettoppskyting eller annen spennende aktivitet som Andøya Space Center holder på med. Les mer om aktiviteten på andoyaspace.no.

Bygg Andøya Space Center eller fremtidige Andøya Spaceport

I tillegg til å bygge Andøya Space Center har vi lyst å utfordre deg/dere til å bygge vår fremtidige base for oppskyting av små satellitter, Andøya Spaceport. Dette er satellitter som etter planen skal kunne gå i to ulike baner rundt jorden.

Her står du helt fritt til å være så kreativ som du selv ønsker. Vi har ikke bygd basen ennå, men kanskje blir vi inspirert av forslaget ditt?

Send inn ditt bidrag til orjan@andoyaspace.no innen 31. oktober 2018. Merk epost med «Minecraft byggekonkurranse»

Du står fritt til å gjenskape Andøya Space Center, bygge Andøya Spaceport eller begge deler. Det er ingen aldersgrense i konkurransen. Det vil bli trekt ut en vinner for hver av utfordingene og premien er en drone.


Her følger et utvalg av bilder som kan vise deg litt hvordan området og Andøya Space Center ser ut.