Påmelding

MESSAGE

Be om tilgang

Vennligst skriv inn din registrerte e-postadresse og du vil motta en innloggingslenke i innboksen din. Denne funksjonen bruker cookies for å fungere.

Tusen takk for din forespørsel. Dersom du er oppført i våre systemer vil du nå motta en innloggingslenke i innboksen din.

Nordic Teachers Space Camp

Beskrivelse

Nøkkelinfo

 • Sted
  Andøya Space
 • Første kursdag
  26.06, 2017
 • Siste kursdag
  30.06, 2017
 • Siste dag for påmelding
  05.06, 2017

Spennende sommerkurs for nordiske lærere i grunnskolen og videregående skole.

Nordic Teachers Space Camp 2017 arrangeres i tiden 26. til 30.juni. Campen er tilrettelagt for realfagsinteresserte lærere i grunnskolen og videregående skole.

Professorer, ingeniører og forskere vil sørge for at dagene på Andøya Space Center blir lærerike, inspirerende og uforglemmelige. Deltakerne vil få forelesninger i spennende romrelaterte emner. samt gruppearbeid hvor kunnskapen settes ut i praksis. Slik får deltakerne ta aktivt i bruk de unike nasjonale ressursene som finnes på Andøya Space Center.

Det vil bli lagt vekt på en opplæring tilpasset deltakernes faglige nivå. Det sosiale blir også ivaretatt, blant annet gjennom fellesaktiviteter og Hvalsafari.

På slutten av oppholdet har Nordic Teachers Space Camp sitt absolutte klimaks - oppskyting av rakett med nyttelast som deltakerne selv skal sette sammen og klargjøre.

Hensikten med sommerkurset er at deltakerne gjennom praktisk anvendelse av fysikk, matematikk og teknologi skal få økt interessen for, og i større grad ta i bruk, romrelaterte emner og teknologi i skolen.

Alle deltakerne må være ankommet NAROM/Andøya Space Center i løpet av ettermiddag/kveld søndag 25.juni.

Kostnader: Det koster 3 000,- NOK å delta på Nordic Teachers Space Camp, og dette inkluderer all undervisning, kost og losji, samt sosiale aktiviteter i 5 dager.

Det er mulig å søke om 50 % (maks 2 000,- NOK) i reisestøtte i etterkant av Campen.

Stipendplasser for lærere i Norge:

Det gjøres oppmerksom på at flere skoleeiere i Norge (kommuner og fylkeskommuner) har egne stipenplasser for hhv grunnskolen og videregående skole som dekker kostnadene for deltakelse. Dersom du tilhører kommune eller fylkeskommuner som har stipendplasser, så kan du søke disse om å få tildelt stipendplass. Oversikt over norske stipendplasser får du ved henvendelse til NAROM (narom@narom.no).

Stipendplasser for lærere i Sverige og Finland:

Lærere i Sverige og Finland kan også søke på stipendplass gjennom Nordic ESERO prosjektet som dekker deltakelsen på campen. Søknad sendes innen 1. april til narom.narom.no.

Det gjøres oppmerksom på at all undervisning skjer på norsk/skandinavisk.

Samarbeid

Kurset arrangeres i samarbeid med Utdanningsforbundet.