Påmelding

MESSAGE

Be om tilgang

Vennligst skriv inn din registrerte e-postadresse og du vil motta en innloggingslenke i innboksen din. Denne funksjonen bruker cookies for å fungere.

Tusen takk for din forespørsel. Dersom du er oppført i våre systemer vil du nå motta en innloggingslenke i innboksen din.

Webinar for lærere - Astro Pi

Beskrivelse

Nøkkelinfo

 • Sted
  Digitalt
 • Første kursdag
  19.03, 2021
 • Siste kursdag
  19.03, 2021
 • Siste dag for påmelding
  17.03, 2021
 •  

På dette webinaret presenterer Andøya Space Education et spennende prosjekt som er tilpasset fagfornyelsen og som lærerne kan ta med seg i klasserommet:

European Astro Pi Challenge er et ESA Education-prosjekt som drives i samarbeid med Raspberry Pi Foundation. Det gir elever en fantastisk mulighet til å gjennomføre vitenskapelige undersøkelser i verdensrommet, ved å skrive dataprogrammer som kjører på Raspberry Pi-datamaskiner om bord på den internasjonale romstasjonen (ISS).

Astro Pi-utfordringen er delt i to ulike oppdrag med forskjellige nivåer av kompleksitet: Mission Zero (opptil 14 år) og Mission Space Lab (12 – 19 år)

Vi gir deg en kort introduksjon til Astro Pi, hvordan registrere seg, enkel programmering (online) og forslag til introduksjon i klasserommet.
Webinaret varer i 1.5 time fra kl 14.00 - 15.30.

Les mer på esero.no og på astro-pi.org