Påmelding

MESSAGE

Be om tilgang

Vennligst skriv inn din registrerte e-postadresse og du vil motta en innloggingslenke i innboksen din. Denne funksjonen bruker cookies for å fungere.

Tusen takk for din forespørsel. Dersom du er oppført i våre systemer vil du nå motta en innloggingslenke i innboksen din.

Webinar for lærere - Mission X

Beskrivelse

Nøkkelinfo

 • Målgruppe
  Lærere
 • Sted
  Digitalt
 • Første kursdag
  17.03, 2021
 • Siste kursdag
  17.03, 2021
 • Siste dag for påmelding
  15.03, 2021
 •  

På dette webinaret presenterer Andøya Space Education et spennende prosjekt som er tilpasset fagfornyelsen og som lærerne kan ta med seg i klasserommet:

Mission X – tren som en astronaut er et internasjonalt, gratis og tverrfaglig undervisningsopplegg for mellomtrinnet, hvor du kombinerer vitenskap, ernæring og idrett. Ved deltakelse i «Mission X – tren som en astronaut» kan klassen din delta i aktiviteter som omfatter blant annet styrketrening for mannskap, foreta en romvandring, hopp til månen, klatre opp på et fjell på Mars, teste ut hvordan mat smaker i verdensrommet eller reise til en annen planet.

På nettsiden til «Mission X – Train like an astronaut» finner man mange gode oppgaver til bruk i klasserommet, gymsalen, skolekjøkkenet eller ute, og de fleste lar seg gjennomføre i løpet av en skoletime – og som ekstra pluss får elevene inn bevegelse på timeplanen i den perioden de jobber med Mission X.

Dere kan selv velge hvor mange øvelser/oppgaver dere vil gjennomføre og hvor mye tid dere vil bruke på opplegget.

På webinaret vil vi gi dere en kort introduksjon til hvordan man registrere seg, hvordan ulike oppgaver kan løses og hvordan man registrerer poeng.
Webinaret varer i 1.5 time fra kl 14.00 - 15.30.

Les mer på esero.no