Escape room in the making

Selv om Spaceship Aurora for tiden er stengt grunnet restriksjonene som følger av Covid-19, skjer det spennende ting i kulissene i opplevelsessenteret.

Navnet Escape 42 sier deg kanskje ikke så mye, men ihuga science fiction fans vil nok skjønne referansen!

Det bygges, kobles og testes for å bli ferdig med et av senterets nye tilbud – et særdeles høyteknologisk escape room som har fått navnet ESCAPE 42! Uten å røpe for mye kan det sies at rommet selvfølgelig kommer til å ha spacetema. Navnet ESCAPE 42 sier deg kanskje ikke så mye, men ihuga science fiction fans vil nok skjønne referansen!

Konseptet i såkalte escape rooms er enkelt! Du blir låst inne i et rom og skal komme deg ut ved å finne spor og løse gåter før tiden renner ut. Det er gjerne en gruppe spillere som må samarbeide om å oppdage ledetråder og løse oppgaver i et eller flere rom for å komme videre, eller for å oppnå et spesifikt mål innen begrenset tid. For å vinne må du bruke logikk, kreativitet og samarbeid, i tillegg til å løse fysiske oppgaver.

Så snart Spaceship Aurora åpner dørene igjen vil man kunne ta utfordringen i ESCAPE 42. Dette tilbudet passer utmerket for vennegjengen, utdrikningslaget eller andre sosiale sammenkomster når man kommer så langt at det endelig vil være mulig igjen!

Vi sees!