Norges Realfagsgymnas er offisielt åpnet, og med NAROM som samarbeidspartner

Mandag 27. august var dagen for den offisielle åpningen av Norges Realfagsgymnas i Sandvika. NAROM er en av skolens samarbeidspartnere, og deltok på åpningen med hilsen og gratulasjoner.

Norges Realfagsgymnas (NRG) holder til i Sandvika og er Norges første private profilskole innen matematikk, realfag og teknologi.

Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H) stod for den offisielle åpningen på mandag, og sa blant annet i sin tale at vi trenger både dybde og bredde i fagene. Med satsning i dybde og bredde får vi de beste, og det er mangfold uttalte Sanner.

NRG er viktig for å øke realfagsinteresse

NAROM er en av samarbeidspartnerne til NRG, og deltok på den offisielle åpningen. Arne Hjalmar Hansen, daglig leder i NAROM sa blant annet i sin gratulasjonstale at samarbeidet med NRG er et viktig tiltak i arbeidet med å øke interessen for realfag og teknologi. For de kommende årene planlegges det flere spennende samarbeidsaktiviteter mellom NRG og NAROM der elevene får verdensrommet som tema i realfagsundervisningen.

NAROM sitt samarbeid med skolen startet allerede høsten 2017 og her kan du se når elevene fikk jobbe med raketter i skolen.

Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner åpner NRG

Arne Hjalmar Hansen, daglig leder i NAROM hilser til NRG