Heading

Våre aktiviteter bygger på barnas naturlige undring og nysgjerrighet. Vi har utfordringer som gir rom for å utforske elektrisitet, vær og klima, verdensrommet og raketter. Trykk for å laste ned PDF.

SISTE FRA NAROM.NO

 • Storslått gjenåpning av Romskipet Aurora i januar 2020

  Det hamres og bankes på spreng i Romskipet Aurora for tiden! Vi gleder oss enormt masse til å introdusere dere for helt nye opplevelser, som for eksempel «Reisen til Mars.»

 • Slik ble Space Day 2019 på Grand hotell i Oslo

  4. februar 2019 ble Grand hotell i Oslo gjort om til et "romfartssenter" for å inspirere elever og studenter. Space Day 2019 var en dag med fokus på romkarrierer, arrangert av NITO, Tekna, Norsk Romsenter, NIFRO og NAROM.

 • Romkarriereprofil: Ole Dokka

  Ole Dokka er en mann med bred ledererfaring og en solid bakgrunn fra store norske selskaper. Idag bruker han erfaringen sin for å fremme norsk romfartsbransje gjennom Spaceport Norway.

 • Lars Henrik Berg-Jensen og Adrian Tofting fra NTNU vant årets NIFRO-pris

  Juryen var enstemmig om at NIFRO-prisen 2019 skulle gå til Lars Henrik Berg-Jensen og Adrian Tofting fra NTNU med masteroppgaven, «A Big Data Approach to Generate Training Data for Automatic Ship Detection»

 • Mission X 2019: Tverrfaglig undervisning for mellomtrinnet

  Mission X – Train like an Astronaut, er et internasjonalt, gratis og tverrfaglig undervisningsopplegg for mellomtrinnet, hvor en kombinerer vitenskap, ernæring og idrett.